Wat we doen

Wij bouwen in eigen beheer kwalitatieve en luxueuze ontwikkelingen (huizen & appartmenten) -& bedrijfsgebouwen (burelen & loodsen)

G-Label gelooft in het potentieel van zowel grote als kleinere steden gezien de veranderende woonbehoeftes. We kiezen onze projecten zeer zorgvuldig. Zo geraakt er slechts een klein percentage dossiers die we onderzoeken door onze selectieprocedure. Op basis van onze 30 jaar ervaring mikken we vandaag voornamelijk op middelgrote en grote ontwikkelingen waar we een positieve bijdrage kunnen uitoefenen op de omgeving van onze projecten.

Commercieel vastgoed

Naast residentieel vastgoed ontwikkelt G-Label ook commercieel vastgoed. Dit kunnen zowel kantoorgebouwen zijn, KMO-units, of baanwinkels.
In deze stellen we ons opportunity-driven op: kruist een interessant project ons pad, dan gaan we daar graag op in en bestuderen het verder.

De rode draad doorheen de commerciële ontwikkelingen is dan ook de intentie om een hoogwaardig product na te laten, dat zoveel als mogelijk aangepast is aan een snel evoluerende technische wereld.

We bouwen geen kantoren aan het E-peil van vandaag, maar aan de E-norm van de toekomst. Een baanwinkel of magazijn voorzie je niet van de vrije hoogte van je eerste huurder, maar van de maximale vrije hoogte van de markt.

Gezien we sterk geloven in de toekomstige waarde van de producten die we ontwikkelen, blijft een deel van deze ontwikkelingen behouden in patrimonium, waarvan het beheer dan ook binnenshuis wordt gedaan.

Te koop / Te huur

An en toe zijn er in onze projecten gronden, huizen, of bedrijfsgebouwen te koop of te huur. Bekijk ons aanbod.
Of blijf op de hoogte via een sporadische nieuwsbrief:

Heeft u project grond te koop?

Heeft u een grond of kavel te koop waarvan u denkt dat die voor ons iets kan betekenen?
Contacteer ons vrijblijvend voor een gesprek.

Contacteer ons